Tuoteryhmät
Aikuisten vaatteet (29)
LAHJAKORTTI (9)
Lelut (1)
MOLO KIDS AW19 (125)
MOLO KIDS SS19 (128)
OUTLET (916)
VANS & MOLO KIDS (14)
Vauvat-> (357)
Pikkutytöt-> (1950)
Tytöt-> (95)
Pikkupojat-> (917)
Pojat-> (99)
Sisustus-> (7)
Valmistajat
Uutta lisää
Mini Rodini Ritzratz Body  red
Mini Rodini Ritzratz Body red
33,00€
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Paytrail
Toimitusaika

Postitamme tilaukset mahdollisimman nopeasti.
 Arkisin kello 14 mennessä tehdyt tilaukset postitamme usein samana päivänä. Ruuhka-aikana 1-5 vrk kuluessa.  

Postitse toimitettavat tilaukset

Tuotteet toimitetaan joko pakettina tai kirjeenä. Kirjeinä toimitettavat tilaukset saattavat tulla kahdessa tai kolmessa kuoressa suoraan postilaatikkoosi. Suuremmat tilaukset toimitetaan postipakettina, joka asiakkaan pitää noutaa postitoimipaikastaan. Postipaketista ja pakettiautomaattipaketista saat lähetyksenseurantatunnuksen sähköpostiisi sekä saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Paketti on noudettavissa 7 vrk. Kirjeet posti jakaa n. 4-14 työpäivän kuluessa (tiistait eivät ole jakopäiviä). Paketit ovat noudettavissa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivässä. Jos tilauksellasi on kiire, valitse kiire -toimitus.

Postipaketti
Tilaus toimitetaan aina pakettina, postipakettina, pakettiautomaattiin tai matkahuoltoon. Tämä sopii kiireisille tilauksille, jolloin tilaus on usein noudettavissa seuraavana päivänä lähetyksestä.

Matkahuollon kautta toimitettavat tilaukset

Yli 50€ tilauksille voit valita toimitustavaksi Matkahuollon. Kirjoita lisätiedot -kohtaan haluamasi piste, josta noudat Matkahuollon kautta lähetetyn pakettisi.  Kun paketti on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä, saat tekstiviestin.

Jeriika ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas antanut tilaukselleen väärät yhteystiedot, ei vastaa viesteihin tai ei lue viestejään.

Poikkeava toimitusaika

Poikkeavasta toimitusajasta esim. lomat ilmoitetaan etusivulla ja Toimitusaika -sivulla.

Kuljetuksessa vaurioituneet tai kadonneet tuotteet

 Joskus voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetys tai sen sisältö on vaurioitunut postikuljetuksen aikana. Tarkista paketti postivirkailijan läsnäollessa. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti postikonttorissa vahinkoilmoitus postivirkailijan läsnäollessa, sillä posti on velvollinen korvaamaan vahingon. Otathan tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme sopia uuden tuotteen toimittamisesta. 

 Ylivoimainen este (Force majeure)

Jeriika ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Jeriikan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella johtuvasta esteestä, joita ei ole voitu ennakoida tai jonka seurauksia ei ole voitu välttää.  Ylivoimaisia esteitä ovat mm. sodat, työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, luonnonmullistukset, vieti- tai tuontikiellot, yleiset häiriöt kuljetuksissa yms Jeriikan toimintaa vaikeuttavat tai estävästä toiminnasta.  

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Etusivulle