Tuoteryhmät
Aikuisten vaatteet (28)
LAHJAKORTTI (10)
Lelut (1)
MOLO KIDS AW17 (63)
MOLO KIDS AW18 (163)
MOLO KIDS SS19 (41)
OUTLET (708)
Vauvat-> (396)
Pikkutytöt-> (1409)
Tytöt-> (131)
Pikkupojat-> (1000)
Pojat-> (131)
Sisustus-> (8)
Valmistajat
Uutta lisää
Molo Kids Renate Jumping Beauty Paita
Molo Kids Renate Jumping Beauty Paita
49,95€
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Paytrail

Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari
[polaris]

189,95€

Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari
Suurenna klikkaamalla

Molo Kids laadukas upea Graphic feather toppahaalari.  Molo Kids talvihaalarit ovat hyvin notkeita ja lämpimiä. Näissä on ilo ulkoilla säällä kuin säällä! 

Haalarissa on irrotettava huppu, hyvät heijastimet edessä ja takana. Hihoissa ja takana lahkeensuissa on tähti-heijastimet. Lahkeissa on lumilukot ja silikoniset jalkalenkit. Haalarissa on lämmin ja pehmeä fleecevuori selässä pyllyyn asti ja polvilla, hihoissa ja lahkeissa liukaspintainen vuori helpottamassa pukemista. Vetoketjun pää on suojattu ylhäältä. 

Haalari on tuulenpitävä, vedenpitävä (10 000 mm), hengittävä (8000 g/m²/24 h). Haalarin saumat on teipatut.   Haalarissa on 3M Thinsulate Insulation vanu, joka takaa haalarin hyvän lämmön, notkeuden ja keveyden. Bionic finish eco.

 Konepesu 30 astetta. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa
Materiaalit:   100 % polyester
 

Vaihtoehdot:
Koko:
122 cm (199,95€)
Määrä:


Arviot Takaisin
Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to del.icio.us Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Digg Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Ekstreme Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Facebook Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Furl Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Google Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Newsvine Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Reddit Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Technorati Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Twitter Add Molo Kids Polaris Graphic feather toppahaalari to Yahoo myWeb