Verson Puoti

Verson Puodin joulumalliston drop 1 Jeriikasta perjantaina 5.11.2021 klo 9.

Verson Puoti - tutustu, ihastu ja rakastu!
Verson Puoti on 2011 vuonna perustettu kempeleläinen perheyritys. Verson Puodin mallistot, lastenvaatteet ja naistenvaatteet suunnitellaan Suomessa ja ommellaan lähituotantona Virossa. Naistenvaatteet ovat hyvin naisellisia ja mukavia käytössä ihastuttavine kuoseineen. Verson Puodin useat vaatteet käyvät niin arkeen kuin juhlaan. 

Näytetään tuotteet 1 - 40 (72 tuotteesta)

Verson Puoti Tytti Tunika Catlove hiekka

80/8692/98104/110116/122128/134
39,90€

Verson Puoti Hemma Mekko Horselove vadelma

92/98104/110116/122128/134140/146
45,90€

Verson Puoti Huppari Otso ruskea

92/98104/110128/134140/146
42,90€

Verson Puoti Muista Ilo Kirsikkapuu sininen

92/98104/110116/122128/134140/146
39,90€

Verson Puoti Fiftarimekko Kukkakimppu navy

92/98104/110116/122128/134140/146
44,90€

Näytetään tuotteet 1 - 40 (72 tuotteesta)

Verson Puoti – Rakkaudella Suomesta

Verson Puoti on naisten, miesten ja lasten vaatteita valmistava, vuonna 2011 perustettu kempeleläinen perheyritys. Verson Puoti aloitti toimintansa pienimuotoisena kotiompeluna – yritys myi uniikkeja, asiakkaiden toiveiden mukaisia yksittäiskappaleita esimerkiksi Facebookin välityksellä. Kysynnän kasvaessa Verson Puoti otti toiminnalleen uuden, ammattimaisemman suunnan – unohtamatta kuitenkaan rakkauttaan käsitöitä ja arvostustaan asiakkaita kohtaan. Verson Puoti on jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakaskuntansa kanssa: yritys kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja pyrkii toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Verson Puodin laajassa valikoimassa on tarjolla erilaisia vaatteita naisille, miehille ja lapsille niin arkeen kuin juhlaan. Jeriikassa on saatavilla monenlaisia Verson Puodin naisten ja lasten vaatteita, joita voi yhdistellä mielensä mukaan. Verson Puodin mallistojen suunnittelusta vastaavat suomalaiset yhteistyösuunnittelijat, ja ne ommellaan lähituotantona Virossa.

 

Verson Puodin naisten vaatteet

Verson Puodin kattava naistenvaatevalikoima pitää sisällään toinen toistaan ihastuttavampia mekkoja, tunikoita, paitoja, takkeja, saunatakkeja, housuja ja legginsejä. Verson Puodin naisten vaatteita luonnehditaan värikkäiksi ja iloa pursuaviksi, ja ne suunnitellaan pilke silmäkulmassa. Verson Puodin naisten vaatteissa yhdistyvät naisellisuus, tyylikkyys ja mukavuus. Verson Puodin uniikit ja vastuulliset naisten vaatteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ja niissä panostetaan laadukkuuteen, kestävyyteen, ympäristöystävällisyyteen ja ajattomuuteen, jotka kulkevat käsi kädessä toistensa kanssa. 

Verson Puoti pitää tärkeänä lopputuloksen laadukkuutta, jolla tarkoitetaan muun muassa tuotteiden käyttökestävyyttä ja pitkäikäisyyttä, viimeisteltyä työnjälkeä, suomalaisille vartaloille mitoitettuja kaavoituksia sekä monikäyttöisyyttä. Verson Puodin perusta on klassisissa suosikkituotteissa, joiden kaavoituksia ja kuoseja kierrätetään mallistosta toiseen erilaisissa riemunkirjavissa väreissä – näin ollen eri aikoina hankittuja vaatteita voi kätevästi yhdistellä keskenään erilaisiin olotiloihin ja tilaisuuksiin sopiviksi. Trendit tulevat ja menevät, mutta Verson Puodin naisten vaatteissa pysyt muodin harjalla vuodesta toiseen.

 

Verson Puodin lastenvaatteet

Verson Puodin laadukkaat ja kestävät lastenvaatteet suunnitellaan mukavuus edellä, sillä se on yksi lastenvaatteiden tärkeimmistä kriteereistä – lastenvaatteet eivät saa puristaa, kiristää, hiertää tai muulla tavalla rajoittaa ja estää eri-ikäisten lasten touhuja. Verson Puodin lastenvaatteissa käytetään ainoastaan mukavimmilta tuntuvia materiaaleja, ja ne kaavoitetaan nimenomaan lapsille sopiviksi. Mikä olisikaan ihanampaa kuin tutustua maailmaan pumpulinpehmeässä bodyssa, haalarissa tai jumpsuitissa tai kuivatella kylvyn jälkeen mukavasta joustofroteesta valmistetussa saunatakissa? Verson Puodin istuvia housuja ja legginsejä voi vaivattomasti yhdistellä monenlaisiin yläosiin, kuten paitoihin, huppareihin, mekkoihin ja tunikoihin erilaisiin tarkoituksiin sopivilla tavoilla. Verson Puodin lastenvaatteita on saatavilla kokoon 152 cm asti.

 

Vastuullisia vaatteita Verson Puodista

Verson Puodille yhteistyötahojen kunnioittaminen ja tuotanto-olojen eettisyys ovat kunnia-asia. Verson Puoti on iloinen siitä, että se saa olla tukemassa Viron vahvaa käsityöperinnettä ja työllistämässä lähinaapurin taitavia naisia, joille yritys takaa asianmukaiset korvaukset. Verson Puoti ei aio lähteä massatuotannon linjalle, sillä yritys haluaa osaltaan vähentää liikatuotannon haittoja. Ylijäämäkankaista tuotetaan Verson Puodin suosituimpien tuotteiden lisäeriä, joita otetaan verkkokauppaan metrimyyntiin. Lisäksi Verson Puoti on lahjoittanut myymättä jääneitä, pieniä vaate-eriä esimerkiksi ensi- ja turvakodille, osallistunut erilaisiin avustuskeräyksiin ja myynyt tuottamiaan, pienivikaisia kankaita ompeluharrastajille edulliseen hintaan – inhimillisyys on Verson Puodin sydän.

Verson Puoti tilaa kankaansa Suomesta, Liettuasta ja Puolasta, ja yrityksen oman tuotannon kankailla on Öko-tex-standardi, joka takaa sen, että naisten, miesten ja lasten vaatteissa ei ole haitallisia aineita. Verson Puodin käyttämä luomupuuvillalanka on GOTS-sertifioitua eli luonnonmukaisella tekstiilituotannolla tuotettua. Verson Puodin tuotteita ei yksittäispakata muovipusseihin, vaan niissä käytetään ainoastaan ekologisia pakkausmateriaaleja.