Valmistaja: Nakoa (Katso kaikki)

Nakoa Annika Mekko Lush

Tuotekoodi: annika 179,90€
Koko:
kpl

Nopea toimitus!
  Tilauksella kiire - valitse pikatoimitus.
Toimituskulut alk. Matkahuolto 4,90€
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille postitse. 
Postin kotiintoimitus 9,90€. 
Lahjakortit suoraan sähköpostiin. 
Olemme luotettava suomalainen kauppa jo vuodesta 2009 lähtien. 

Nakoan Annika mekko on naisellinen katseenvangitsija. Valekietaisumalli ja eri tavoin solmittava vyötärönauha varmistavat istuvuuden jokaiselle vartalolle ja imartelevat muotoleikkaukset luovat kauniin siluetin korostaen juuri oikeita kohtia. Helmassa ja hihoissa toistuvat hulmuavat, aaltoilevat muotolaskokset laskeutuvat kevyellä kankaalla kauniisti ja vievät mielen seikkailuihin Etelä-Euroopan mukulakivisille pikkukujille tai iloisiin kesäpäiviin varpaat vastaleikattua nurmikkoa vasten. Mekon vuori lisää huolettomuutta.

Annika Dressin yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat. Jo itsessään mekko on näyttävä valinta, mutta se sopii myös kerrostettavaksi neuleen, trenssin tai nahkatakin pariksi. Tätä mekkoa imartelevat niin korot, maiharit, tennarit kuin paljaatkin jalat. Etsit mekkoa sitten kesän juhliin tai monipuoliseen arkeen, valekietaisumekko toimii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Fillsens-kankaasta valmistettu mekko on midimittainen, ja v-pääntien siluetti toistuu helman leikkauksessa. Fillsens-kangas on 61 % lyocellia ja 39 % viskoosia sisältävä puukuitu, joka valmistetaan uusiutuvista lähteistä. Sillä on upean silkkinen tuntuma, kaunis kiilto, ja värit heijastuvat rikkaana. Kangas tuntuu iholla kevyeltä ja hengittävältä. Kankaalla on Ökötex-standardi. Huoleton ja rypistymätön kangas tekee vaatteesta monikäyttöisen ja pitkäikäisen valinnan vastuulliseen vaatekaappiin.

Ballet of Blossoms juhlii heräävän luonnon tuomaa iloa ja vaaleanpunaisten sävyjen väriloistoa. Mutta toisin kuin Magnoliapuiden loisto, tämän kuosin jakama ilo ei ole lyhytaikainen. Vaaleanpunaiselle pohjalle maalatut upeat magnoliat vuorottelevat raikkaan vaalean ja syvän purppuran välillä. Tarkat siveltimenvedot luovat kolmiulotteisen vaikutelman ja herättävät kuosin eloon.

· Suunnittelu Suomessa, valmistettu Virossa

· GOTS-sertifikaatti

Hoito-ohje

Pese hellävaraisella pesuohjelmalla max. 30 asteessa.

Koon valinta

Annika Dressissa on normaali istuvuus, valitse koko jota tyypillisesti käytät. Katso apua koon valintaan suuntaa antavasta mittataulukosta.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio