VALIKAUSIVAATTEET SS22
KONGES SLOJD SS22
DEAR SOPHIE AW22
nakoa ss22
VERSON PUOTI AW21 TAMMIKUU
reima ss22

Tuotteita valikoimastamme

Lämpimästi tervetuloa Jeriika Lastenvaatteet verkkokauppaan!


 Meiltä laadukkaat lastenvaatteet, vauvanvaatteet ja naistenvaatteet

 Jeriika on 2010 vuonna perustettu suomalainen verkkokauppa, josta löydät laadukkaat lastenvaatteet ja vauvanvaatteet unohtamatta naistenvaatteita. Laatu, vastuullisuus, eettisyys ja ekologisuus on meille tärkeitä arvoja, sillä luonto on lähellä sydäntämme, ja tämä näkyy myös valikoimassamme. Suurin osa valikoimassa olevista lastenvaatteista onkin sertifioituja esimerkiksi GOTS -sertifikaatilla, joka on vaateteollisuuden tiukin sertifikaatti. 

Laaja valikoima painottuu huolella valittuihin suosittuihin suomalaisiin, skandinaavisiin ja eurooppalaisiin  merkkeihin  kuten  Billieblush, Carrement Beau, Dear Sophie, Levi's Kids, Mini Rodini, Molo Kids, Papu, ReimaRylee&Cru, Timberland ja Verson Puoti.

Laadukkaat, kestävät ja mukavat lastenvaatteet

Lasten päivässä on paljon iloa, leikkiä, naurua - paljon puuhaa ja oppimista, menoa ja meininkiä. Tämä vaatii myös paljon lastenvaatteilta, jotta ne kestävät menossa mukana. Laadukkaat lastenvaatteet ovat mukavia ja kestäviä lapsen käytössä ja niissä lapset viihtyvät niin sisällä kuin ulkona, juhlassa ja arjessa. Jeriikan verkkokaupasta löydätkin huolella valitut lastenvaatteet lapsen jokaiseen päivään - arkeen tai juhlaan, sisälle ja ulos!
 
Jeriikan verkkokauppa on rakennettu niin, että löytäisit helposti ja nopeasti etsimäsi tuotteet. 
Sisävaatteet -kategorian alta löydät lasten housut ja leggingsit, lyhythihaiset paidat, mekot ja tunikat, neuletakit ja neuleet, jumpsuitit, paidat, pyjamat, shortsit, 
sukkahousut ja sukat ja uimapuvut. Vauvat -tuoteryhmästä löydät vauvanvaatteet kuten bodyt, haalarit ja onesiet, mekot, uima-asut ja ulkoiluvaatteet.   Omina tuoteryhminä ovat myös lasten ulkoiluvaatteet, naistenvaatteet, Muut -tuoteryhmän alta löydät lahjakortit, reput ja penaalit. Outletissa viimeiset kappaleet erikoishinnoin.